Min blogg

Jag vill inte skryta, men jag tänker säga att jag är något av en expert när det gäller Lofsdalen. Det är absolut inte svenskt att skryta, men jag lägger undan den delen av mig nu lite och tänker visa vad jag går för här på min blogg. Jag är nämligen ganska säker på att jag vet det mesta som finns att veta om Lofsdalen. Mitt hem, min värld. Därför är du välkommen att hänga på mig i min resa genom allt som min värld har att erbjuda.

Att vara ett med naturen

Min blogg försöker förmedla just det, hur det är att leva på ett ställe som Lofsdalen och vad man kan hitta här. Är lite trött på att alltid höra folk som säger att då åker du bara skidor? Nej det finns mycket mer att göra här och det är precis det som jag vill förmedla.

Jag jobbar normalt sett om dagarna, men mest för att jag måste. Om jag fick välja hade jag helt enkelt tagit och bara levt i naturen. Du får gärna skriva till mig och ställa frågor eller dela med dig av dina egna erfarenheter och vad du tycker och tänker. Kanske du är sugen på något som finns här i Lofsdalen som jag inte har skrivit om ännu. Bara att säga till, jag ska göra mitt bästa för att dela med mig av vad jag tycker är bästa sättet att njuta av det.

Vad skriver jag om?

Jag försöker täcka in det mesta som min vardag har att erbjuda, men det kommer att bli mest mina upplevelser, inte för personligt på det viset. Jag kommer naturligtvis att skriva om allt som har med skidor att göra. Är ju det som Lofsdalen är känd för. Men det finns många olika sätt att åka skidor på. Lofsdalen erbjuder många olika skidspår med varierad längd samt utförsåkning med både skidor och snowboard. Att det som oftast inte finns speciellt långa köer till skidliften är alltid ett plus i min bok. Om du är sugen på att åka lite cross-country finns det med. Du gör det självklart på egen risk men det kan vara en upplevelse som heter duga. Var försiktigt med alla vilda djur som fortfarande är ute under vinterhalvåret. Du bör tänka på att träden var där först dessutom, om du åker in i ett av dem är det bara ditt fel.

På sommaren finns det dessutom massor att ta del av, snön smälter men det blir aldrig för varmt. Jag brukar hålla mig igång genom att jaga. Det finns massor av djur uppe i bergen som är lagliga att jaga. Jag brukar inte gå med jaktlag utan håller mig mer för mig själv. Är ensamheten som får mig att njuta. Men jag jagar inte bara för jagandets skull. Är ute efter pälsarna, jag samlar på olika slags pälsar. Jag gör allt jobb själv och säljer vissa av dem ibland. Att jaga och förbereda pälsar är inte för alla men är en stor del av mitt liv här i Lofsdalen.

Hoppas att du är lika sugen på att läsa min blogg som jag är att skriva den.