Mitt liv i Lofsdalen

Hej alla pigga och naturälskande människor. Jag tänkte ta tillfället i akt och presentera mig lite och vad det är som du kommer att träffa på här på min lilla sida. Den är inte världens största men är min och jag är mer än sugen på att dela med mig av vad som händer i mitt liv och runt omkring mig.

Varför Lofsdalen?

Svaret är enkelt, det är det bästa området som finns i hela Sverige att leva på. Vill inte säga hela världen eftersom jag inte har rest mycket ännu, men absolut bäst i Sverige. Det finns väldigt mycket trevliga saker man kan hitta på här och jag gör de mesta av dem.

Om jag ska vara helt ärlig var det en god vän till mig som fick mig att börja skriva. Jag skriver nämligen väldigt mycket till mig själv och han tyckte att det var trevligt om jag delade med mig.

Aktiviteter

Mitt liv är alltid i rörelse och jag står aldrig still. Jag älskar att leva på det viset och det är lite av det som jag vill dela med mig av. Hur jag håller mig upptagen på vintern med skidåkning och snowboard men även på sommaren då det finns massor att stå i här. Jag jagar nämligen och är alltid ute i naturen när jag är ledig. Har man inte någon annan att bry sig om blir det enkelt. Jag klagar inte alls utan tänker mest att det är viktigt att ta vara på livet som man har.

Jag gör som sagt det mesta i naturen men även andra saker som får mig att njuta. Om du väljer att följa med mig på min resa kan jag lova att det aldrig blir tråkigt. Du kommer garanterat att njuta och jag får chansen att dela med mig av det bästa som Lofsdalen har att erbjuda.